تراش دندان: در ترمیم دندان با کامپوزیت، برعکس لمینت، دندان تراش نمیخورد و از حجم آن کاسته نمیشود، بلکه به راحتی بر روی سطوح دندان چسپانده میشود.
همچنین کامپوزیت قابلیت ترمیم و اصلاح در آینده را نیز دارد و شما میتوانید بعد از مدتی آن را اصلاح و ترمیم کنید.
کامپوزیت دندان نه تنها ظاهر دندان را بهبود میبخشد، بلکه مشکلاتی مانند ترک، شکستگیهای کوچک، فاصلههای کم بین دندانها و تغییر رنگ دندان را نیز اصلاح میکند.
کامپوزیت دندان مادهای خمیری شکل است که در درجات مختلفی از رنگهای طبیعی دندان تا رنگهای سفیدتر موجود است. این ماده برای زیباسازی دندانها و طراحی لبخند و یا ترمیم دندانها به کار میرود.
انجام کلیه خدمات ایمپلنت دیجیتال, خدمات زیبایی و طراحی لبخند در کلینیک دندانپزشکی دکتر نوشین نصیری
دندانپزشکان با تجربهتر ممکن است تکنیکهای بهتری برای کاهش درد به کار ببرند.
قیمت مناسب، ظاهری طبیعی، دوام و ماندگاری بالا، رنگبندی متنوع، روند درمان کوتاه، عوارض بسیار کم و قابلیت ترمیم مجدد از جمله مهمترین مزایای کامپوزیت دندان هستند.
برای روشن کردن دندانهای زرد و زیبایی طرح لبخند هم از کامپوزیت استفاده میشود که در این حالت به آن کامپوزیت ونیر میگویند.
کامپوزیتهای دندانی به عنوان محصولات مختلف با ترکیبات و ویژگیهای متفاوت عرضه میشوند. انواع کامپوزیت دندان ویژگیها و کاربردهای مخصوص به خود را دارند و انتخاب مدل مناسب بستگی به نیازهای بالینی و تصمیم دندانپزشک دارد.
کامپوزیت در دندانپزشکی، علاوه بر زیبایی کاربردهای دیگری هم دارد، که ما در این محتوا علاوه بر اینکه توضیح می شرایط کامپوزیت دندان دهیم که کامپوزیت دندان چیست، انواع،کاربردهای مختلف و مراحل کامپوزیت را هم شرح میدهیم.
پس از انجام فرآیند کامپوزیت، توصیه میشود که افراد به نکات زیر توجه کنند:
این کامپوزیتها برای ترمیم دندانهایی که هنگام جویدن تحت فشار زیاد قرار میگیرند مناسب هستند.
سیگار کشیدن: سیگار کشیدن نیز میتواند باعث تغییر رنگ کامپوزیت شود؛ بنابراین، بهتر است از مصرف آن خودداری کنید.
کامپوزیت دندان به طور کلی بین ۵ تا ۷ سال دوام دارد. با این حال رعایت نکات مراقبتی و تغذیهای پس از کامپوزیت به افزایش طول عمر آنها کمک میکند.